Мрежата прегря заради скандалната Анджелина с п*рното! Пуснаха второ еротично клипче, а после уличиха Анджелина в евтин шантаж (СНИМКИ) 18+

0
980

След като снощи скандалната плеймейтка Анджелина и приятелят й Йордан пуснаха в профилите си как правят любов, мрежата прегря от коментари. Видеата бяха изтрити след час от профилите и на двамата, а Анджелина написа съобщение, с което се извинява за случилото се, защото профилите им били „хакнати“ и клиповете били качени от злосторници.

Малко след съобщението на плеймейтката с амбиции за чалга певица, в профила на приятеля й цъфна второ видео, на което брюнетката прави орална любов на приятеля си, докато се влачи по земята. И това видео бе изтрито скорострелно.  За по-малко от час последователите в „Инстаграм“ на бившата изгора на Гущеров скочиха с над 5 хиляди. Независимо, че видеото бе свалено и в момента продължава да се прехвърля от телефон на телефон, но чрез лично съобщение.  Въпреки срама, който трябва да изпитва от показаното, Анджелина подходи с огромна доза непукизъм. Тя си качи снимка с възлюбения, на която написа, че хорската злоба няма край, но любовта им била по-силна от всичко.   В момента тя се вживява като дизайнер и се възползва от високия интерес към себе си, за да качи първата си колекция от дрехи. Случайно или не, това се случи буквално минути след като порното бе изтрито.  Много от потребителите в социалната мрежа са на мнение, че Анджелина и Йордан сами са пуснали порното, за да вдигнат интереса към себе си. Анджелина твърди, че профилът й е бил хакнат, но за да се качи видеото трябва да бъде хакнат целия телефон, а това е невъзможно. Това провокира феновете на миската, както и зложелателите й да стигнат само до един извод – евтин пиар. Разбира се, има и такива, които защитават красавицата и искрено й съчувстват за случилото се.

Повечето нападнаха двойката, че търси слава и сипеха обида след обида, а Анджелина започна да трие коментар след коментар. От там последва нова вълна от недоволство, защо трие само негативните коментари и оставя положителните, а тя на няколко пъти се заяде с шокирани абонати на „Инстаграм“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук