Мургав пловдивчанин с две кила злато на врата – най-моден сред абитуриентите (СНИМКИ)

0
1757

Скъпи коли от най-реномираните марки и оркестър се превърнаха в атракцията на тазгодишния бал в „Тримонциум“

Мургав пловдивчанин, увесил на врата си поне две кила злато привличаше най-много внимание на тазгодишния абитуриентски бал в хотел „Тримонциум“. Веселият ром се бе изправил през покрива на стар, раздрънкан Опел и танцуваше кючек.

Скъпи коли от най-реномираните марки, окичени с много панделки и балони, и цигански оркестър се превърнаха в атракцията на тазгодишния бал в “Тримонциум”. В различните ресторанти на хотела празнуват възпитаниците на техникумите “Ана Май”, “Дървообработване”, “Найден Геров”, Семинарията, както и асеновградското “Свети Свети Кирил и Методий”, пише „Марица“.

И тази година завършващите не изневериха на традицията да пристигат на бал с последни модели коли, облечени в строго официални рокли и костюми. Наред с оркестъра в истинска атракция се превърна скъп бял джип на чийто ауспух бяха вързани десетина метални кутийки от кока кола.

Масово, въпреки забраната, завършващите влизат на паркинга на Тримона накачени по колите. На мястото има представители на полицията. Независимо от лошото време, районът е пълен с празнуващи и техните близки.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук