Мъж загина в жестока катастрофа с кон

0
857

39-годишен плевенчанин загина в жестока катастрофа по пътя Елхово – Средец, до разклона за село Сливово. Пламен Г. бил зад волана на автомобила си „Смарт“. Точно на разклона той блъснал оставен на пътното платно кон. От удара возилото му навлязло в насрещното платно и се забило челно в товарен „Форд Транзит“. Пламен Г. е загинал на място.

Край Руен през уикенда са се сблъскали други два автомобила. „Нисан Примера“ с водач Иван А., от Бургжас, нацелил отзад „Фиат Браво“. От удара пострадала седящата на предната седалка съпруга на водача на фиата, която била откарана в болница и е няколко счупени ребра, но без опасност за живота.

Пиян велосипедист пък връхлетя пешеходец в центъра на Бургас. Стоян Я. блъснал 62 годишен мъж на пъпа на морския град, на кръстовището на улиците „Богориди“ и „Яворов“, докато пешеходецът спокойно си пресичал. При проверката на пристигналите на мястото полицаи, се оказало че Стоян Я. е карал велосипеда си пиян. Дрегерът отчел 1 , 39 промила алкохол. Пострадалият Мустан И. е получил комоцио при падането си на пътя след сблъсъка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук