НАГЛЕЕ! Убиецът на Александра: Искам си вкъщи, имам бременна за гледане… (СНИМКИ)

0
1563

„Съжалявам“ – това заяви пред съда във Варна 19-годишният Красимир Тодоров, арестуван за смъртта на 13-годишната Александра от Провадия.

Окръжният съд във Варна остави обвинения за убийството на момичето в ареста с мярка за неотклонение“задържане под стража“, пледирана от прокуратурата. Причините са, че престъплението, за което Красимир ще отговаря е тежко, а освен това има вероятност да се укрие. Съдът мотивира решението си както със събраните до момента доказателства по случая, така и с показанията на самия обвиняем, а и на свидетели. От тях е ясно, че адресът, на който младежът в момента живее, не е постоянен.

Пред магистратите Красимир проговори: „Съжалявам за грабежа, който извърших”.

Точно преди да влезе в съдебната зала на въпрос дали е убил момичето заради златните й бижута, той отвърна лаконично „Да“. А на въпрос какво се е объркало, той посочи само „Не знам“.

Пред съда адвокатът на Красимир изтъкна, че приятелката неговата приятелка е бременна и той иска да е у дома, за да може да се грижи за нея. Освен това той нямал средства, които да му позволят да избяга или да се укрие.

Красимир помоли магистратите да му наложат мярка за неотклонение „домашен арест”, като обеща да съдейства на разследващите с каквото може.

Присъдата, която законът предвижда за убийството на 13-годишната Александра, е от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Тодоров има възможност да обжалва мярката си за неотклонение пред Апелативен съд – Варна на 19 април от 10 часа. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук