Наглост! Зейнеб проговори на турски в ефир, никой не я спря!

0
1363

Дясната ръка на Гала Зейнеб Маджурова проговори на турски в национален ефир!

Участничката в първите стъпки на Биг Брадър, която започна кариерата си от Къщата на Нико Тупарев, от близо 10 години развлича публиката от екрана, а сега даже реши да се прояви като коментатор на предаването.

И се издъни жестоко.

Разбира се, тя се хвана на провокацията на Евгени Минчев, който по време на лайфа произнесе фраза на турски и се обърна точно към нея. Зейнеб веднага го заля с поток от неразбираеми за зрителите думи, които произнесе гордо и през смях. Двамата щяха да продължат да си разменят реплики на чужд език, ако Ники Къннчев не се беше окопитил от шока и след цели 30 секунди на висок глас не ги беше прекъснал с някакъв набързо скалъпен въпрос към друг коментатор.   А коментаторът пък заеквайки отговори, този път на роден език, тъй като не знаеше комшийски.

През цялото време Маджурова се държеше самоуверено и нахално, говореше за Брадъра, като за материя, по която има висше образование, прекъсваше другите, намесваше се по всяка тема и все едно беше у дома си.

При 10 години стаж в Нова телевизия, тя прекрасно би трябвало да знае, че официалният език у нас е българският и никой няма право да говори на друг, ако не се налага превод и гостът не е чужденец. Дори тогава отдолу има субтитри и се пише кой какво е казал в превод.

Но вече не толкова младата мома от Бургас явно се е самозабравила. Никой не може с топ да я мръдне от Нова, гаджетата й са все милионери, все е на прага на мечтаната сватба и даже клюкарските сайтове пишат с умиление за нея.

Нас обаче не ни интересува кой е поредният й годеник и на какъв език общува с майка си и баща си. Толерантни сме към малцинствата, но още по-толерантни сме към закона.

А той гласи, че единственият официален език у нас е българският.

Така че Зейнеб трябва да се извини!

Ако има доблест, разбира се!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук