Назрява супер скандал в съдебната власт! Лозан Панов имал 6 GSM-а! По един от тях разговарял само с Росен Плевнелиев!

0
1431

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов си е купил 6 мобилни апарата, научи ПИК от негови колеги.

Стана ясно, че съдия №1 е взел множеството GSM-и от страх да не бъдат прихванати негови тайни разговори с известни политици и бизнесмени. Според информация на ПИК, по един от телефоните Панов е разговарял само с президента Росен Плевнелиев. Твърди се също така, че радетелят за прозрачност и независимост сред магистратите се чува особено често и с един медиен бос с много червени бузи.

Използването на т.нар. прав телефон е запазена марка на сенчестите играчи. Те смятат, че с този способ по-трудно ще бъдат засечени от службите за сигурност.

Самият Панов явно има две напълно различни лица. Едното е за пред обществеността и журналистите, а другото за най-близките му корпоративни приятели.

ПИК бе първата медия, която разкри, че Панов е звънял на премиера Борисов на 14 януари, а след това завъртя интригата, че е получил от него препратен СМС.

Наложи се министър-председателят да отива на крака при Панов и съдебните кадровици, за да обяснява, че не е срещу съдебната власт.

Скандалът бе раздухан до небето от медиите от кръга „Капитал“, а след това бе поет от партньорските им телевизии Би Ти Ви и Нова телевизия.

Припомняме също, че медията ни извади на бял свят и информацията, че минути след края на въпросното заседание на ВСС, Панов е потеглил към резиденцията на Росен Плевнелиев в Бояна. Двамата са се срещнали в митичната вила „Калина“, далеч от погледите на простосмъртните. Около тях е имало само гардове на НСО.

Първоначално двамата са планирали да се срещнат в сградата на президентството на „Дондуков“ 2, но след това от опасения да не бъдат разконспирирани от журналистите, са решили да се качат на спокойствие в полите на Витоша./пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук