Най-голата снимка на Емилия! Фолк дивата изпъчи щедро зърна, вижте я по голи ц*ц* (САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ, 18+)

0
9897

Емилия лъсна по гърди в мрежата. Фолк певицата изненадващо цъфна полугола по зърна, по време на последната си рекламна фотосесия.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Облечена в къси панталонки, кубинки яке и прозрачна блузка, Емилия щедро извади силиконите на показ. Певицата доста разгорещи феновете с фотото, тъй като от доста време не си е позволявала подобни прояви.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Всъщност фолк дивата не за първи път се съблича, а феновете помнят, как съблазнителката изкушаваше с пищни форми в спалнята. Преди време Емилия се снима почти гола, само по слиповете на Коко, като кадърът очаквано предизвика фурор.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Певицата по-рано редовно се появяваше оскъдно облечена или без бельо на участие, но напоследък го раздава далеч по-скромно, за съжаление на аудиторията.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Оттогава Емилия не се бе показвала с толкова провокативна снимка, но последната определено възбуди мъжете. Още повече, че номерът 11, който уж трябваше да прикриваше прелестите на фолк дивата, не успя да скрие настръхналите й зърна и те напираха под блузката, за да се покажат пред обектива.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

„Секси маце“, „Яко парче е“, „Готино изглежда“, „Гореща мадама“ са коментарите по адрес на сесията на блондинката. Като цяло мъжката аудитория е категорична, че Емилия е изключително секси с тази визия.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук