Най-големият ужас връхлетя гимназията, в която учат децата на политическия елит! Гърчат се от агония (ШОК ВИДЕО)

0
1546

Това, което ще видите буквално ще ви вцепени! Случи се едва вчера и BRADVA.BG e първата българска медия, която ви представя безспорното доказателство, че нашият свят е връхлетян от нещо могъщо и зло!

Това се случи вчера на 18 май в престижното частно училище в Перу „Елза Переа Флорес“ – място, където учат децата на перуанския елит и международната общност. Тази информация продължава да се потулва от повечето световни медии.

Ударило е масово в цялото училище – изведнъж 80 деца между 8 и 13 години са изпитали това, което учителите описват като обладаване от демони!

Връхлетяло е абсолютно всички деца в същия момент – изведнъж са започнали да крещят, да се превиват на земята и да крещят неописуемо. Могат ясно да се различат дебели зловещи гласове, които идват от устите на децата!

Това не може да е епилептичен пристъп. Случило се е изведнъж точно с 80 деца, което изключва възможността това да е медицинско състояние!

Според библейски експерти, това е един от редките случаи на масово обладаване от демони. Това е изключително лош знак.

Има сведения, че мястото на което е построено училището е древно гробище.

В момента децата се намират в болница и протичат изследвания. Повечето от тях са напълно безконтактни. Тресат се в болничните си легла, има непотвърдени сведения, че някои от тях крещят на непознати езици – типичен признак за обладаване от зла сила.

Някои от децата са успели да разкажат за преживяното. Техните разкази съвпадат почти с точност.

Това, което всички деца са преживели е, че първо са видели висок мургав мъж с черна брада и висок цилиндър. Той ги е хванал за гърлото и започнал да ги души. Крещял в лицата им:

Душите ви са наши!

Казват, че през останалото време са били в съзнание, но не са могли да контролират действията си – осъзнавали са всичко, което им се случва.

ШОКИРАЩОТО СЪБИТИЕ Е ЗАПИСАНО НА ВИДЕО! ВИЖТЕ ГО ПЪРВО В BRADVA.BG!НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук