Нападнатото в Камбурово семейство: Много ни би, навсякъде имаше кръв!

0
671

Не знаем кой ни преби, нямаме душмани. Това каза пред bTV Хатидже Кадирова. На 8-и януари в дома на Хатидже и съпруга й Хюсеин Кадирови в село Камбурово влезе нападател и ги преби жестоко. Той не е търсил нито пари, нито вещи.„Като отвори вътрешната врата, започнах да викам. Светна ми нещо на очите и започна да ме бие с дърво по главата. Загубих съзнание.
Питахме го какво иска, но той нищо не каза. Само викаше да мълчим”, разказа пред камерата на bTV битата Хатидже Кадирова. „Навсякъде имаше много кръв. Много ни би, поне 10-15 минути. Не зная как съм излязла навън”, добави тя.

Хората в селото са много уплашени. „45 години съм тук. Досега такова нещо не се е случвало. Страх ни е. В нашия квартал повечето хора сме сами”, казва съседка на семейството.

В Камбурово и представа си нямат кой може да е нападателят. Кметът се зарече да бъдат предприети мерки, за да може той да бъде установен и заловен.

Това не е единственият случай на пребито семейство. В събота вечерта в село Голям Чардак трима неизвестни маскирани мъже нахлуха в дома на 75-годишния дядо Манчо и на 70-годишната му съпруга и ги пребили от бой. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук