Наталия Гуркова: Не съм продукт на ничия групировка и на никой бос

0
1743

Мис България 1998 година живее между България, ЮАР и Черна гора, вече е щастлива майка и съпруга

natalia gurkova13Минах през много етапи в живота си-на коктейлите, на модните ревюта, сега съм отдадена изцяло на семейството си. Това каза пред Нова телевизия Мис България 1998 Наталия Гуркова. Тя уточни, че се чувства щастлива и на мястото си в ролята на съпруга и на майка, а и досега, когато животът й минава в пътувания между ЮАР, България и Черна гора.

„Имах магазин за бижута в Южна Африка, обичам скъпоценните кавмъни. Изумруда и рубина са ми любими, сред диамантите обичам най-много тези с жълт цвят”, уточни миската. Тя си спомни, че през 1998 година нейна приятелка я насочила да участва в кастинга за Мис България и успяла да го спечели.

„Не съм продукт на ничия групировка и на никой бос. Имала съм късмета и благоразумието да не стана такава”, категорично заяви Гуркова. Тя бе категорична, че известността не е била самоцел за нея и никога не е жертвала нещо ценно за нея.

Според нея, днешните конкурси се отличават много от тези по нейно време, сега има ПР-и, пластични операции и интернет. „Хубаво е публичната личност като мен да слезе от сцената, докато има добри изгледи да бъде запомнена с хубавите си страни, а не когато това се наложи от времето”, смята миската.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук