Нахакан второкурсник псува полицаи – наложиха му глоба 200 лева

0
370

21-годишният кюстендилец Николай Йорданов ще трябва да плати 200 лева глоба, след като в първите часове на Новата 2016 година нападнал двама патрулиращи полицаи и се опитал да скъса униформата на единия от тях, предаде Струма.

Случката е от 4.45 часа призори на 1 януари пред дискотека „Джулиани” в центъра на Кюстендил. Николай Йорданов, второкурсник в Колежа по охрана и сигурност в столицата, нападнал двама патрулиращи около централния площад полицаи, като започнал да ги обижда, крещейки им: „Ще ви е…а майката на ченгетата! Всички ще ви смачкам. Вие сте пълни боклуци!”.

След като полицаите се опитали да го накарат да престане с обидите и да го задържат за нарушаване на обществения ред, Николай се нахвърлил върху стоящия по-близо до него, грабнал шапката от главата му, хвърлил я на земята и задърпал униформата му в опит да скъса копчетата й. След като не успял, се нахвърлил с юмруци на колегата на полицая, но така и не успял да го удари.

Сблъсъкът станал в присъствието и на други хора, като продължил и след отдаване на разпореждане от органите на МВР да престане с агресивното си поведение, с което грубо е нарушил обществения ред.

След като усмирили развилнeлия се второкурсник, полицаите го завели в ареста, за да изтрезнее, а в първия работен ден Йорданов е изправен и пред дежурен съдия от Районен съд – Кюстендил, откъдeто си тръгнал с глоба в полза на държавата в размер на 200 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук