На вниманието на новия образователен министър: Студент пише чалга текстове върху теста си (СНИМКА)

0
1116

Висшето образование у нас често търпи критики. Част от тях са насочени срещу огромния брой както на висшите училища, така и на специалностите в тях. В опита си да запълнят свободните места, университетите все повече смъкват изискванията за прием на кандидати.Така се стига до ситуации като тази от снимката,публикувана от TNS.bg.Пловдивски „студент“ не само че е предал празен тест, но дори на едно от полетата за отговор на отворен въпрос е написал част от текста на последната песен на фолк-певеца Азис – „Хабиби“.

„Каквото и да напиша, мисля, че е малко!“, казва читателят, изпратил кадъра на TNS.bg.Според човека снимката е споделена от самия студент в социалните мрежи. „Студент от ПУ, който се хвали и гордее, че чак си го е снимал и качил в личния си профил!“, допълва читателят ни. Той обръща внимание и на неграмотността на студента, който дори е допуснал грешка при писането на текста – членувал е грешно думата „нощ“ и вместо „нощта“ е написал „ноща“.

„А чалгата дали разваля, или не – сами вижте! И такива хора след време ще ни управляват…“, завършва коментара си човекът./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук