На гроба на Ванга става чудеса! Ето доказателство!

0
667

На гроба на Ванга се случват чудеса. Доказателство за това дава доц. д-р Радка Кирчева, която е била много близка с пророчицата.

Доц. Кирчева разказва за случай отпреди четири години. Една нощ майката на сляпо момче сънувала Ванга, която й казала, че синът й ще прогледне ако го приспи на гроба й. Отчаяната жена изпълнила заръката и чудото станало.

Ирисодиагностичната не разкрива кое е момчето. Казва само, че е българче. В момента тя пише книга с разкрития за петричката пророчица. Доцентката споделя, че е живяла с Ванга по две седмици в месеца в продължение на 15 години и твърди, че знае много неща за нея. Категорична е, че трябва да я обявят за светица заради това и още няколко чудеса.

Споделя още, че вдовицата на Косьо Самоковеца – Ангелинка води от дълги години синът им Константин, които имал проблем с краката на същото място.

„Сега момчето няма проблеми“, твърди доц. Кирчева и допълва, че ще има още чудеса.

Разказва още, че лично тя и близките й са виждали сияние на паметната плоча на светицата. Надява се да е за добро. По думите й, пророчицата е искала на Рупите да се построят още два храма – „Свети Никола“ и „Свети Георги“. Самата Ванга е вярвала в преражданията, заключава една от близките й приятелки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук