Невероятно! Вижте как Мегз ще спечели ВИП Брадър! Истината ще ви изуми!

0
1459

Мегз претърпя невероятна метаморфоза в очите на зрителите и от бързорека особнячка се превърна в пример за подражание.

Докато в началото всички я мислеха за леко чалната и капризна кифла, тя показа нещо, което липсва на повечето българи: умението да се бори за интереса си на всяка цена.

Дизайнерката беше първата, нарочена за изгонване от феновете на Вип Брадър, заради драмата с перуката й. По-късно обаче стана ясно, че проблемът не бил в това, че не можела да изкара още пет дни с нея, а в принципите. Щом е подписала договор, че на третия ден ще дойде фризьор да й я махне, значи трябва да дойде. Иначе отношенията на продуцентите с играчите не са честни.

Слабичката дизайнерка бе единствената, която се опълчи на няколко пъти срещу самия Биг Брадър и го победи в собствената му игра. Външно тя изглежда крехка, но характерът й е железен. Щом каже, че ще стои гола под дъжда – ще стои до откат. Понеже в договора й е записано, че трябва да носи  само собствените си дрехи.

Щом се чувства виновна, че е в отбора, победил нечестно, се присъединява към загубилите и стърчи като паметник вън, стачкувайки и другите да получат пица.

Тя е и единствената, която нарече Мара Отварачката в очите „компаньонка“, без са й пука. Не  цепи басма и на страховития шеф Петров и скочи срещу него, след като на пията глава той държеше рече в 4 сутринта и пречеше на останалите да спят. Миглена грабна тенджера и черпак, започна да ги блъска и да заглушава всяка негова дума. „Щом ти не искаш да се съобразяваш с нас, лично аз ще ти преча да облъчваш другите с глупостите си! Ти си дрънкай, аз ще удрям по тенджерата, да видим кой ще издържи повече!“,кресна му миньончето, докато другите се криеха под завивките си и шепнешком се възмущаваха от  шефа.

Той се стресна. Видя, че е победен и призна Мегз за достоен противник. След което подви опашка и си легна.

Какво ще остане от нас, ако не се борим за това, което сме и не отстояваме себе си, попита няколко пъти дизайнерката.

Постепенно част от зрителите започнаха да виждат в нея това, което искат да са, но не успяват, защото се страхуват, или робуват на хорското мнение. Видяха безразсъдна смелост, видяха човек, който дори през сълзи и унижения остава истински и се бори докрай. Видяха онова, което липсва в България: смелостта да се бориш с масата и да я победиш.

И я спасиха с рекорден брой смс-и на елиминациите.

В Къщата са се събрали от лъв нагоре. Има лица, но няма характери.

Има джуки, силикон, татуировки, самочувствие, мускули, но не и искреност.

Всеки се е вкопчил в една роля и си я играе като треторазряден актьор.

Мегз е първична, но истинска.

И както е тръгнало, ще спечели формата.

Защото много малко истина остана в България и всичко е фалш, като самия ВИП Брадър!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук