Неврокопският бизнесмен Георги Темелков в скандално разкритие пред Топ Преса: Конкурсът „Фасада на годината“, организиран от фирма БАУМИТ, е опорочен!

0
1770

Преди дни в редакцията на Топ Преса позвъни неврокопският бизнесмен Георги Темелков, който поиска думата и нашата трибуна, за да сподели с обществеността една справедливост. Длъжни сме да упоменем, че сме запознати предварително с фактологията и доказателствата за твърденията на Темелков и заставаме твърдо зад неговата позиция и апел. Редно е по тази публикация да се самосезират всички компетентни институции и да се потърси отговорност от виновните фирми и лица. Ето и думите на господин Темелков:
12321391_1144407912236800_2025603008132002895_n„Уважаеми читатели на Топ Преса! Фирмата ни е собственик на сграда, която участва в конкурса „Фасада на годината“ за 2015 г за сезон Зима. Условията на конкурса са с гласуване през имейл, първите трима, спечелили най-голям брой имейли, се класират за годишното състезание между сезоните, за да се избере победител за 2015 г. При първото гласуване за сезон Зима се класирахме на второ място, тогава ни направи впечатление, че в последния час гласуването за къщата-победител сякаш се бяха ангажирали 200 човека едновременно да гласуват. Подадохме сигнал към организаторите Баумит България, че има нерегламентирано гласуване с фалшиви имейли, но ни отговориха, че това било невъзможно…Научи повече тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук