НЕВРОКОПСКИ ПИСАТЕЛ ПРОБИ В STORYTEL!

0
81

Storytel е една от най-големите стрийминг услуги за аудиокниги и е-книги с абонамент в света, прие в семейството си роденият в Гоце Делчев писател Веселин Стаменов. От понеделник в платформата ще бъде активен вулгарният трилър СВЯТА КРЪВ. Storytel е световна платформа, която предлага достъп до над 500 000 заглавия в световен мащаб. Мисията на интернет приложението е да направи света по-емпатично и креативно място, където добрите истории могат да бъдат лесно споделяни и достъпни за всеки, навсякъде и по всяко време.

„Винаги съм твърдял, че работата на един човек трябва да бъде оценявана по резултатите до които води. Чест е името ми да бъде наредено до големите български и световни автори, които пълнят страниците на платформата Storytel. Трудът ми е оценен от най – големия международен доставчик на аудио и онлайн- книги в света. Благодарен съм за високата оценка и дано оправдя очакванията. За мен най – важното тук освен признанието е и фактът, че всички мои читатели, които се намират извън България ще могат да достигнат до творчеството ми, по практично и по лесно.“ каза за Топ Преса неврокопсският писател.

Стрийминг бизнеса на Storytel се осъществява под шапката на марките Storytel и Mofibo, провери наш редактор. Издателският бизнес на Storytel се осъществява чрез издателството на електронни книги StorySide и други известни издателски къщи в Нордик региона като Norstedts, People’s Press и Gummerus. Storytel оперира на във всички големи пазари за книги по света. Централата на компанията е в Стокхолм, Швеция.

 

 

 

ЕТО ЛИНК КЪМ КНИГАТА НА ВЕСЕЛИН СТАМЕНОВ в Storytel

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук