Недялко, излагаш се!

0
1520

Напълно „независимият“ собственик на жълтата агенция ПИК Недялко Недялков и работещата в същата „медия“ Звездомира Танева са спипани в опит за източване на БЛИЦ. От документи, с които медията ни разполага става ясно, че през последните дни Танева е изпратила писма до множество рекламодатели на БЛИЦ, в които се настоява да изплатят всички дължими суми на медията като те бъдат преведени директно на Недялко Недялков по негова сметка в „Уникредит Булбанк“.Във въпросното писмо Звездомира Танева се представя като управител на фирмата издател на агенция БЛИЦ – „Пи нюз“, въпреки че още на 22 април т.г. е освободена от този пост, което е вписано в Търговския регистър.

Документът, върху който е положен несъществуващият вече печат на „Пи нюз“ вероятно има за цел да въведе в заблуждение рекламодателите и да ги убеди да платят на Недялков суми, които категорично не му се следват.

Ето какво пише до БЛИЦ една от фирмите, които е получила подвеждащото писмо от Танева:

„Изпращаме ви копие от полученото от нас писмо и ви съветваме да ангажирате по въпроса органите на Прокуратурата против двете лица, които са го подписали и да ни уведомите за предприетите действия.

При поискване от органите на следствието, ще им предоставим оригинала на полученото писмо от Звездомира Танева Танева и Недялко Йорданов Недялков“.

Други фирми, обаче са се подвели от писмото на Звездомира Танева и са превели значителни суми по сметките на управляваната от Недялков жълта агенция ПИК, въпреки че са сключили договори за реклама с БЛИЦ.

Още по-скандалното е, че Танева продължава да си служи с фирмения печат на „Пи нюз“, който е недействителен и да го полага под документи, които след това представя като официални. Същата отказва да предаде служебен автомобил и видеотехника, която е собственост на агенция БЛИЦ.

Освен опита за източване на БЛИЦ недобросъвестните действия на Звездомира Танева продължават. Става ясно, че на 5 май т.г. същата е пробвала незаконосъобразно да прехвърли капитала на „Пи нюз“ на лицето Чавдар Новаков, който е служител във фирмата на Недялко Недялков.

Опитът за вписване на това прехвърляне е спрян от Софийския градски съд./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук