Недялко Недялков: Благодаря на Гого Лозанов, спести ми много пари за реклама на ПИК TV!

0
1475

„Благодаря на г-н Гого Лозанов за рекламата на неродената телевизия ПИК. Това са много пари, които ми спестявате за реклама. Искам да попитам г-н Лозанов, който казва, че е либерал, как така априори съди за нещо, което още не съществува. Това либерален подход ли е“, попита в ефира на bTV собственикът на ПИК Недялко Недялков, който се включи по телефона след излиянията на шефа на СЕМ в оставка.Вчера Лозанов обяви, че подава оставка месец преди да изтече мандата му, заради лиценза на телевизия ПИК, която предстои да стартира. Регулатор № 1 обяви, че се притеснява, че от ефира ще се лее агресия.

„По принцип не обичам да говоря априори и с щампите, които са в публичната действителност. Така по принцип всеки може да говори, но нека г-н Лозанов ми посочи примери за агресивно говорене. Не е особено сериозно така по принцип да говорим“, допълни още собственикът на агенция ПИК.

Очевидно притеснен от неочакваното включване Лозанов на секундата обърна палачинката с думите: „Надявам се моята оставка да даде повод да тръгне дискусия по тази тема“. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук