НЕПРЕЖАЛИМА ЗАГУБА! Мъката по дъщеря му Венциноса погуби Бисер Киров

0
1398

Главната причина за бързата смърт на Бисер Киров е трагичният край на собствената му наследница Венциноса преди две години, категорични са хора от обкръжението на легендарния изпълнител.

Скоротечен рак убива младата жена, която си отива на 42 години и оставя две малки сирачета. След като погребва Венциноса, певецът е тотално смазан и седмици наред не може да преодолее шока от загубата. През тези две последни години от живота му, мъката е вечна негова спътница и най-вероятна причина за отключването на същото заболяване и в организма на Бисер Киров.

„Последно се чухме на рождения му ден през септември. Много сме работили заедно, смели сме се, бяхме млади. Мъчно ми е за Бисер Киров, мисля, че не можа да преживее кончината на дъщеря си”, сподели с тъга пред наше издание друга звезда от родната естрада – Богдана Карадочева.

Съпругата на естрадната легенда Емил Димитров – Грета Ганчева, също не скри мъката от загубата на Бисер Киров. Ганчева разказа, че певецът избягвал да говори за тежкото си заболяване. Двамата се видели през лятото в Камчия, където той изглеждал и се чувствал много добре. „Беше обединителна личност, имаше какво още да каже на хората. Изгоря в изкуството това момче”, допълва Грета Ганчева./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук