ИЗВЪНРЕДНО! Несрин Узун сензационно и първо пред DAILYPRESS-bg.com: Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев

Не съм бил арестуван, заварих операцията срещу Желязков пред хотела и помагах на турските власти с превод, заяви единствено пред репортер на "Дейли Прес" той

0
18511
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Станахме жертва на добротата на Бенчо Бенчев. По този начин ексдепутатът от ДПС Несрин Узун обясни пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ замесването на името му и това на зам.-председателя на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев с ареста на Митьо Очите.

Несрин каза за Информационна агенция „Дейли Прес“, че е запазил три стаи в хотел „Рамадан“ в Истанбул на името на Бенчо Бенчев, но не знаел кой ще пътува с него. Това била обичайна практика, защото често му резервирал хотел в Турция – знаейки добре турски език.

Вечерта преди ареста, на 2 август,  Бенчев и Несрин Узун били на среща в ресторант, вечеряли заедно, а след нея бившият народен представител закарал Бенчо Бенчев до хотел „Рамада“. След като дошли на място, пред хотела, видели течащата акция срещу Очите и Несрин Узун бил помолен от турските власти, като човек, владеещ езика, да присъства на разпитите и да помага с превода. Нито той, нито Бенчо Бенчев са били задържани в Турция, обясни Узун.

В България им наложили 24-часова мярка по обвинение в укриване на Димитър Желязков и докато се изясни съпричастността им към ОПГ-то на боса.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук