Нечувана НАГЛОСТ и БЕЗСРАМИЕ! Божо Димитров Обвини Владимир Путин и Анатолий Карпов в…невежество?! Възмутително и грозно! Вижте ТУК!

0
1157

Българските послушници на Сорос не спират да заливат със своята злоба Владимир Путин– най-обичаният политик и държавник в Русия и целия свят.

Този път за повод им послужиха думите на световния шампион по шахмат и девет пъти носител на наградата „Шахматен Оскар“ Анатолий Карпов, сега депутат от партията „Единна Русия“, който каза, че славянската азбука е дошла от Византия.

Забележете, че това изказване на Анатолий Карпов идва не на някакъв сериозен международен форум, не на някакъв научен симпозиум или дипломатическа среща, а…на шахматен турнир. Тоест, съвсем лесно неговите думи могат да се интерпретират като турнирна шега.

Само че  нашенските соросоиди, начело на които в този случай е проф. Божидар Димитров, такава интерпретация изобщо не ги устройва. На тях им трябва да раздухват скандали и да поливат с отрова братската дружба между българския и руския народи. Ето защо те  веднага се вкопчиха в думите на Карпов и започнаха да ръсят недомислици, за да не кажем пълни глупости.

Нека помислим,  какво друго, освен зле прикрита злоба, може да означава  изказването  на „професора“, че „Владимир Путин и Карпов не са Русия“. Ами че нали  руският народ  избра, и то няколко пъти, Владимир Путин за президент на Руската федерация. И следователно именно Владимир Путин е официалното лице, което е оторизирано от руския народ да представлява цяла Русия. Кой друг да представлява Русия, Божидар Димитров ли?

Акцентираме на тези приказки на титулования историк, защото те са лъжа номер едно.

Преминаваме към лъжа номер две. Твърдението на Б. Димитров, че Путин и Карпов са невежи хора. И че вместо да питаме тях за българската азбука, по-добре да питаме…Христо Стоичков.

Виждате ли, уважаеми сънародници докъде стига наглостта и желанието да бъде унизен руския президент, когото целият български народ уважава и обича? Да сравняваш харизматичния, умен, прозорлив, смел и изключително талантлив държавник Владимир Путин, както и Анатолий Карпов, който е десет години на върха на световния шахмат и магистър по икономика на Ленинградския държавен университет с…Христо Стоичков, си е невероятна гавра. Иска ни се да вярваме, че Божидар Димитров е сгрешил с това сравнение. Но така става, когато човек се изказва ХАЛТАВО, без да обмисли всички нюанси, и то по адрес на такива уважавани и световно известни хора като руския президент и 12-я световен шампион по шахмат.

Но да се върнем към кирилицата. За това какво всъщност каза Владимир Путин с думите, че „славянската писменост е дошла от македонската земя“, ние от  Skandalno.net написахме цяла статия. Пълният текст на статията  Виж ТУК!  В нея подробно обяснихме, че обичаният от всички българи,  лидер на братска Русия, всъщност казва, че македонците и българите са един и същ народ,  и че трябва да се обединяваме, а не да се делим. Така Владимир Путин ни направи огромна услуга, а за благодарност соросовите храненици започнаха грубо да преиначават думите му.  И да се опитват да го унизят.

Нека кажем няколко думи и за  изказването на Анатолий Карпов, че азбуката е дошла от Византия. Ами, извиняваме се, но и ние от Skandalno.net  да бяхме на мястото на Карпов, щяхме да кажем нещо подобно. Ако не и по-пиперливо. По простата причина, че Анатолий Карпов също е човек като нас, и има право да се възмути и разгневи от невероятната помия, която се изля по адрес на Владимир Путин. Следователно думите на Анатолий Карпов идват като своеобразна реакция срещу лъжите и инсинуациите на нашенските соросоиди. С тези думи Карпов им даде да разберат, че лъжите и измислиците по адрес на другите, могат да се обърнат и срещу самите тях.

Така, спокойно и елегантно, световният гросмайстор Карпов подсказа на соросовите послушници, че тоягата има два края. И ако замахнеш по някого, трябва предварително да помислиш дали другият край на бухалката няма да удари теб. Защото и в Библията пише : „Който нож вади, от нож умира.“

Нека нашенските „евроатлантици“ да не забравят, че толерантността е основна ЧОВЕШКА, а не „евроатлантическа“ ценност. И да спазват простичките човешки ценности, създадени от хилядолетния опит на хората.

А иначе, нека Руският президент Владимир Путин да заповяда в България. И да знае, че нашият народ го уважава и обича. И го очаква на Шипка.

Автор Иво Македонски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук