НЕЧУВАНА НАГЛОСТ! Роми изкараха бития учител виновен, бил гаден тарикат! (СНИМКИ ТУК)

0
5943
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Учителят по английски се заяждаше с нас и с другите ученици. Това каза пред камерата на Нова телевизия 17-годишният Васко, който бе задържан след побоя над преподавателя Антон Велков от селскостопанската гимназия в Садово.

„Не съм удрял господина. Натопиха ме. Аз се опитах да спра боя. Видях Наско да влиза с кол в училището, но мислех, че ще се бие със съученик. Има камери. Нека видят. Не съм  посегнал по никакъв начин на учителя. Изкарах момчетата навън, за да утихне всичко“, разказва Васко. Той сподели, че полицаите са го заключили заедно с двамата му съученици и са ги набили.

Брат му пък сподели, че едва не е набил учителя Антон Велков, защото бил тарикат. Не дава въобще да се закачаме с момичетата, добавя той.

„Той е много гаден учител. Заяждаше се и миналата година с нас, но не му обръщахме внимание. Наричаше ни цигани. Добър учител е за момичетата, но за момчетата е лош“, заяви Васко.

Учителят по английски е много виновен, повтори и бабата на побойника Атанас. За да се захванат тези деца с него, е имало нещо, добавя майката на бияча.

Пред камерата на БНТ пък директорът на училището, в което стана боят, каза, че няма обяснение за агресивното поведение на учениците.

„Атанас ще даде писмени показания. Ще бъде изслушан и пред педагогическия съвет и тогава ще се вземе решение за наказанието“, добави той.

„Колегата е в добро състояние. Снощи го посетих в дома му. Той е притеснен за това, което се случи. След като изтекат болничните му, смята да се върне на работа. За втора година е при нас. Преди това е бил 15 години в други училища. Нямал е агресивно поведение“, каза още Димитър Йорданов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“ (dailypress-bg.com)!директор, садовоСадово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук