Нечуван скандал в ДЕЙЛИ ПРЕС! Социалните мрежи „изригнаха” срещу циганина Любо Христов нападнал в центъра на София известния Веселин Любенов!

0
664

„Така ли?! Ще пращате във Фейсбук хора да ни пречукат и заплашват и ще ни налитат на бой с Валентин така ли бе“, ядосва се в личния си профил „Ловецът на звезди“ Веско Любенов, видя „Дейли Прес“.

„Каква е тая държава, бе?!“, пита се Веселин в профила си.

Както вече първо „Дейли Прес“ съобщи, че Веско сподели: „Любо Христов циганин от София се заяде с мен защото и аз се заядох снощи с него във Фейсбук и сега днес се засякохме. Тръгнах да бягам, но той ме срита с крака си и паднах на земята. Извиних му се, но той се закани: „Ей, сега на последната спирка ще видиш“. Срита ме и веднага се скрих при ватманката на трамвай номер 12 която ме спаси и каза седни при мен като казах, че група мангали искали да ме“, разкрива Веско.

„А всъщност къде бяхте вие, от полицията когато цигани пребиха еди-кой си българин!?“ Този въпрос с драматичен патос вчера цял ден циркулираше из фейсбук, а вероятно и ще продължи да циркулира, поне докато историята.

„Е, мангали грозни ходете си в Африка, бе лайна долни като ви бием вас винаги казвате, че това е дискриминация, а вие като ни крадете по всякакъв начин ние на никои не можем да се оплаче! Вън от България“, заяви приятел на Веско пред „Дейли Прес“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук