Нещо ОГРОМНО ще се случи утре! България ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА, политиците треперят, службите на крак!

0
1564

Събират хора с група във фейсбук и през футболни агитки. Депутатите – в неведение

Правителството предупреди за евентуални безредици на 28 януари пред парламента. Службите са засекли организация по социалните мрежи, канят се футболни агитки и всякакви опозиционни групи.

Организаторите са същите сили, които използваха подобен сценарий през 2013 година, каза пред БНТ Севделина Арнаудова, директор на правителствената прес служба. Според нея се свикват футболни агитки и други хулигански групи с цел дестабилизация на правителството.

Според други източници организацията вървяла по линията фенове на ЦСКА, Литекс, а и други отбори. Протестът е наречен „100 000 стачка пред парламента“, има анонимна група във фейсбук, издигат се лозунги против „чифутско-ибрикчийската шайка“.

„Все пак е важно да се знае:Кой организира този протест пред НС?
И защо организаторите му загърбват публичността и предпочитат анонимността? Трябва да знаем имената на организаторите, трябва да видим техните лица.
Против съм този кабинет, защото е вреден за България, но искам да зная кои са хората, които ще протестират пред парламента.Трябва да знаем коя е алтернативата. Съпротивата срещу злото не може да е анонимна“, написа на стената си във фейсбук по повод на призивите опозиционния депутат Велизар Енчев.

Народните представители от всички парламентарни групи нямат никаква представа, че утре сградата ще е под обсада, макар че обявеното начало на готвената демонстрация е час след края на пленарния ден. Нито пък имат идея какъв може да е поводът на протеста. Това установи „24 часа“ след разговор с шефовете на депутатите от всички партии. Дори тези, които минават за поддръжници на Радан Кънев – организациите „Протестна мрежа“ и „Правосъдие за всеки“, твърдят, че нямат нищо общо./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук