Нещо ужасяващо се е случило с изчезналия Ивелин в гората!

0
1546

Изчезналият в планината Ивелин не се е хранил 10 дни. Това каза бащата на момчето, което в неделя беше открито живо край с. Пещера.

Пред Нова тв Велин Узунов разказа, че е успял да обмени няколко думи със сина си. От разговора разбрал, че той е тръгнал по маршрут край село Смилян, по който често се разхожда. Този път обаче продължил по-далеч и така е изгубил пътя. 10 дни не се е хранил, защото не носил храна, нито е потърсил помощ от някого.

Момчето е намерено в района на с. Пещера, контактно, но изтощено.

Откри го пожарникар, който по това време бил на почивка в семейната вила. Когато се прибирал с жена си, открил момчето легнало встрани от пътя. Подвикнал му и го попитал дали е добре, момчето отговорило, че е добре, предава офнюз.бг. Тогава потърсили помощ от спешния тел. 112.

Наблюдаващият лекар от болницата в Смолян, където е настанено момчето, обясни, че Ивелин има общо измръзване на цялото – тяло, краката, ръцете и ушите. Той бил докаран в болницата обезводнен, но в съзнание и контактен. В момента състоянието му е стабилно и животът му е вън от опасност.

Лекарите обясняват, че предстои дълго лечение, защото не е ясно каква е дълбочината на измръзването и дали това ще доведе до трайни последствия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук