Не хванаха слона в магазина, притеснен Ревизоро за контрабандата

0
13081

Депутатът от ОП Емил Димитров – Ревизоро представи снимки на фабриката за налегални цигари. Тя е открита през юли. Това е голям успех, коментира Димитров пред Нова телевизия за акцията, в която излезе името на Миню Стайков.

Притеснен съм, че много от изследванията не хванаха слона в магазина, коментира Ревизоро. Шест са нелегалните фабрики за цигари у нас. Загубите за държавния бюджет от невнесения акциз от тях е половин милиард лева, стана ясно от думите му. Огромен е успехът, огромни са и очакванията, подчерта Емил Димитров.

Според него е необходима преоценка защо е допуснато подобно нелегално производство. Две парламентарни комисии – за контрабандата и за икономическата политика ще изслушат няколко министри относно контрабандната.

Ревизоро похвали акциите на МВР. Председателят на парламентарната комисия за борба с контрабандата коментира проблемите в прикриването на акциз.

Говори се, че у нас се продава алкохол под себестойността. Цените на алкохола са намалени до минимум, не случайно България е рай на алкохолния туризъм, посочи патриотът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук