Николай Марков: Каквото и да съм извършил или ще извърша, никога не забравям клетвата си!

0
1281

Преди седем години, още като действащ офицер от специалните служби, написах официален документ, заведен в президентската администрация, че в България се ползват противозаконно специални разузнавателни средства и други форми на подслушване и следене. Написах също, че това е пряка заплаха за националната сигурност, защото събраната по този начин информация се ползва по престъпен начин за изнудване и манипулации. Отидох и лично застанах пред комисията по национална сигурност в парламента за да удостоверява казано. Последва дисциплинарно уволнение и черен печат, че не тези, които вършат незаконни дейности, а аз съм заплаха за националната сигурност. Пуснаха зад гърба ми цялата машина за компрометиране на името ми! Обявих им война и след седем години 10 броя измислени генерала и цяла плеяда глупаци с пагони бяха изхвърлени от системата. Войната ще продължи дълго, обещал съм им истински ад и ще ги вкарам в него не за отмъщение, а за пречистване…


Пет години след моята декларация избухна скандала с подслушванията и следене в България с ужасяващ международен отзвук. Пострадаха политици и министри! Повториха се буквално всички изречени от мен думи, но милиони съдби бяха вече разбити. Повечето от тях са в гробищата!

Една година преди проблемът КТБ, казах открито по телевизия, че в четири банки има тежък проблем и ако се развие достатъчно държавата ще катастрофира. Последва пренебрегване, докато държавата катастрофира и компенсира това с унищожителните държавни заеми на гърба на всеки гражданин!

Уважаеми приятели, не аз, а всички сме във фактическа война за лично и държавно оцеляване. Властта отдавна е в ръцете на вероломни хора, които всекидневно извършват престъпления, но властта която имат ги пази. Без тази власт в ръцете си, те ще се превърнат в цели! От там нататък всичко следва естествената си логика….

Николай Марков, Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук