Николай Слатински със страховита прогноза: Напът сме от страх да поискаме да дойде нацист на власт

0
2259

Страховита прогноза направи бившият президентски съветник по сигурността Николай Слатински за ситуацията в България след терора в Брюксел. Бомбата си той хвърли на личния си профил във „Фейсбук“.

Слатински е категоричен, че различни анализатори ни налагат страх и затова в един момент можем да пожелаем да дойде някой нацист да ни управлява, защото ще видим в негово лице спасител.

Вижте какво пише Слатински в социалната мрежа:

Като чета някои изказвания и анализи, при това на хора с позиции в обществото (вкл. евродепутати) или сред научно-експертните среди (вкл. професори) и ми замирисва на такава анти-толерантност, анти-либералност, анти-другост и дори на анти-демократичност, на такава крайност, радикалност, екстремизъм и дори на фундаментализъм, че ми минава мисълта:

Ако още малко ни хване за гушата страхът, ние сме готови да си кажем – по-добре тоталитарен вожд или авторитарно дуче, може да е ултра-десен-бесен, може да е ултралевичар, и нацист да е, много важно, главното е да ни гарантира сигурност и стабилност, да ни освободи от страха и най-вече от страха от самия страх…

Остава да дочакаме Спасителя. Електоратът му е вече тук. И става все повече./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук