Нинова, какво НАТО, като се кланяте пред Тато Лидерката на БСП иска да ни забаламоса, че е Желязната лейди

0
1401

Корнелия Нинова, новата лидерка на БСП от врачанското село Крушовица, се е гушнала със земляка си Гочиту Свинаря, а иска да забаламоса партията, че е Желязната лейди – Маргарет Тачър едва ли не, и иска да прави държавна икономика. Ама за какво НАТО, ЕС и европейски политики говориш, другарко Нинова, като първо се разходи до империалистическите Съединени щати, а после се поклони пред Тодор Живков и великото му дело баш в родния му Правец?

Каква държавна икономика ще правиш, Желязна лейди, като зад теб са разни назначени капиталисти и дълги инкасатори от времето на най-дивото раздържавяване? Що за популизъм е това тези, които ти аргатуват на „Позитано“ 20, да не получават заплати и да бъхтят за едната идея при пазарна икономика?

Уважаема, другарко, още по-уважаема госпожо, вижда се и с просто око, че си се пременила с камуфлаж. Ние, редовите социалисти, обаче изсърбахме много попари и тия евтини трикове – с цветя, венци и фойерверки, няма да минат. Но пасаран! Даже употребата на лица като Ламбо и Дърева, дето уж щели да са корективи, няма да свърши работа, защото работата на Столетницата не е само кьорфишеци и евтин пиар. Това видяхме докъде ни докара.

Работата, г-жо Нинова, е да се свърши работа за хората. Ама не с шушу-мушу и разни вътрешни допитвания. Време е за улицата и митинги, ама не ви стиска. Пък и силица нямате. Да сте здрави, барем.

Йохан ДЕМИРЕВ, Пловдив
retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук