НОВА ВЕРСИЯ! Ритната от циганина Светослав жена не е украинка, а румънка! Почти сигурно е, че двамата са замесени в мръсния бизнес с проститутки

0
1408

Нова, сензационна версия изплува покрай разследването на хулиганския инцидент, при който циганинът Светослав Стойков нанесе мощен ритник в гърба на млада жена по стълбите към една от станциите на берлинското метро.

Новата информация по случая е, че жертвата на Стойков не е украинка, както първоначално се твърдеше, а румънка, пише наш седмичник. Според запознати източници от разследването, най-странният факт е, че жертвата е подала жалба чак две седмици след нападението. Пред властите тя обяснила, че изпитвала страх от нападателя и затова минало толкова време, докато събере смелост.

Разследващите органи не изключват възможността, инцидентът с румънката да е поредната битка от войната, която се води между наши сънародници от ромски произход на територията на германската столица.

Какво общо може да има едно младо момиче с един неграмотен циганин, освен ако не ги свързва някакъв бизнес. Нищо чудно двамата да са се познавали и това да е дала смелост на Стойков да извърши такава чудовищна гавра на публично място посред бял ден, обнясняват запознати.

Според разказите на родни емигранти, проституцията в Берлин напоследък процъфтява, като няколко от кварталите с най-голяма концентрация на бардаци, са именно под контрола на български сводници. Там циганки отдават телата си за суми между 70 и 100 евро на ден и често ловят клиентите си директно на улицата.

Цялостното разпределение на немските градове в мрежата за проституция е следното – Дортмунд и Щутгард са под контрола на цигани от Пловдив и Пазарджик, Мюнхем е за мургави нашенци от Смолян и Сливен, а в Берлин действат плевенски и варненски роми, в час с тънкостите на най-древната професия, допълват още запознати.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук