НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ТРЕСЕ! Истинска война между Ненчо и Рачков! Ето причината

0
1534

Димитър Рачков и Ненчо Балабанов не могат да си разделят зрителската любов. Двамата комици са в тиха война от месеци. Извън студиото актьорите се мразели до мозъка на костите си, отбягвали се един друг и често си позволявали да злословят зад гърба на колегата, твърдят хора от екипа на „Господари на ефира“.

Освен това той се притеснявал, че може да бъде детрониран от по-младия си колега, който само за година успя да завърти шеметна кариера. Той направи запомнящо се участие в „Като две капки вода“, после се разписа със собствена рубрика – „ФейсБойко“, в „Господари на ефира“, а вече има и запазено място на водещ в забавното предаване, в което доскоро Рачков се смяташе за най-голямата звезда.

Амортизираният Митко приемал с усмивка успехите на колегата си, но вътрешно се страхувал, че хлябът му е застрашен. Типично за всеки актьор с огромно его, в приятелска компания Рачков често омаловажавал успехите на Балабанов и дори го оприличавал с халтураджия. Поради тази причина в професионален план Димитър не искал да работи в екип с колегата си и двамата да са партньорска двойка в „Господари на ефира“. Отношенията им били чисто колегиални – поздрави, делови срещи с продуцентите им и дотам.

„Два огромни Аза на едно място биха взривили студиото! Ненчо има не по-малко самочувствие от Митко. Доскоро никому неизвестен, той най-накрая плесна щастливо с ръце, че талантът му е бил забелязан, и започна да се държи все едно е хванал Господ за шлифера. Блазни го медийната слава и постоянно се стреми към нея“, разказват запознати с мъжката драма в „Господари на ефира“. Други пък твърдят, че Митко Рачков по начало си бил доста завистлив. Затова всеки успех на колега го карал да злобее вътрешно и да се настройва срещу него./БРАДВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук