НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА БИЯЧИТЕ! Георги Близнаков от Околовръстното е осъден от близките си – не плащал издръжка на децата си!

0
1624

Биячът от Околовръстното в София Георги Близнаков не е плащал издръжка на децата си. За това той има присъда, влязла в сила през януари т.г. Това каза неговата адвокатка пред Софийския градски съд днес, пише „Флагман“.

Тя изтъкна, че неплащането на издръжка не е тежко престъпление. Така адвокатката се аргументира, че Близнаков не е опасен и няма вероятност да извърши друго престъпление.

Съдът обаче не прие тезата на защитата и остави обвиняемия в ареста заедно с аверите му Христо Христов и Александър Гечев. Припомняме, че тримата пребиха мъж и съпругата му на Околовръстното в столицата, което стана достояние за обществото благодарение на факта, че жената е снимала.

Впоследствие стана ясно, че Георги Близнаков е русофил, който е бил при бунтовниците в т. нар. Донецка народна република в Украйна.

От размирната държава дори обявиха, че издирват Близнаков и искат екстрадицията му заради терористична дейност.

Днес адвокатката му обаче го защити и заяви, че подопечният й не е бил в Украйна по време на военни действия. Той отишъл там само за около седмица само за да си прави снимки./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук