Нови разкрития: Убийците на Тошко бачкали за Данчо Пръча!

0
1586

Братята изроди Десислав и Иван Пламенови – Поничките, които убиха 18-годишния абитуриент Тодор в центъра на Враца посред бял ден и пред очите на десетки безучастни очевидци, ще лежат най-много пет години в затвора, дори и да бъдат осъдени за бруталното убийство на ученика, пише столичен всекидневник. За това алармирали пред изданието потресени жители на Враца, които се вдигнаха на бунт след смъртта на убитото момче.

Поничките ще са подсъдими за средна телесна повреда и смърт по непредпазливост.

„Тези дори няма да лежат в затвор, а в общежитие. Изродите, които убиха момчето пред очите на приятелката му, ще се измъкнат, тъй като е публична тайна на кого са хора и за кого работят…“, коментира съученик на загиналия от свирепите удари на Поничките абитуриент.

По-големият от братята Десислав Пламенов, е сред местните гангстери, а родственикът му Иван се явява нещо като дясната му ръка, коментират жителите пред седмичника.

Братята официално са собственици на автокъща и сервиз във Враца, но реалните им занимания са съвсем други – те търгуват с наркотици и движат бизнеса с крадени коли под шапката на мафиотския бос Йордан Тонов – Данчо Пръча, твърди седмичникът.

Според изданието врачани разказват, че в града пазарът на наркотици е сравнително малък и всички дилъри зареждали от Пръча. Иван продавал кокаин и амфетамин при поръчки над 10 грама, а брат му уреждал разфасоването и подмяната на рамите на крадени коли и тази дейност го изхранвала и до ден днешен. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук