Ново! Преди минути от болница Св. Екатерина изтече истината за състоянието на Ахмед Доган! Удари го тежък

0
2472

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в прекрасно здраве. Не е прекарал инфаркт, не е болен и не е в болница. Преди месец основателят на Движението за права и свободи е прекарал лека форма на грип – такава, каквато сполетява всички българи.

Ахмед Доган се забавлява с неверните слухове и писания за неговото здравословно състояние в определени медии, съобщава Епицентър.

бг, позовавайки се на офиса на почетният председател на ДПС във връзка с появилите се публикация, които твърдят, че „тежък грип е изпратил в края на септември Ахмед Доган в болница „Света Екатерина“.

Седмичник дори твърди, че Доган е получил лек инфаркт, който бил определен като сърдечен инцидент. Изданието пише още, че става дума за вирусно заболяване, придружено с болки в стомаха. От болницата помолили за консултация проф. Крум Кацаров от ВМА, който е специалист по проблемите със стомаха. Той също потвърдил диагнозата за колегите си, че става дума за грип, придружен с болки в стомаха, твърди още таблоидът. Твърденията очевидно се разминават с действителността.

„Снощи г-н Доган беше в прекрасно настроение, весел“, съобщи началникът на кабитета му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук