Нов скандал гърми в МС! Герджиков направи изненадващо уволнение!

0
1388

Внезапно и изненадващо служебният премиер Герджиков е уволнил медийният си съветник Иван Гарелов, научи БЛИЦ от източници на „Дондуков“ 1.

Засега не се посочват някакви конкретни причини за драстичната мярка спрямо известния журналист, който не успя да закръгли и 2 месеца служба по високите етажи на властта.

Според източници опитният публицист се е опитвал да възпре служебния премиер от напъните му да се появява по повод и без повод из различни медии и да търси постоянно изяви в телевизионния ефир.

Очевидно обаче не е успял, а е в отговор е получил неочакваната санкция.

„Говорих със служебния министър-председател Огнян Герджиков. Той устно ме уведоми, че съм уволнен като медиен съветник. Писмено все още не съм подписал нищо. Най-вероятно утре ще получа заповедта за уволнение”, заяви преди минути за Nova.bg журналистът Иван Гарелов.

„Мотивите са, че съм ангажирал кабинета, защитавайки Елена Йончева в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България”. Само че аз я защитих като мой колега. Обяснено ми бе, че с изказването ми лично съм засегнал бившия министър-председател Бойко Борисов”, обясни още Гарелов.

По думите му още днес служебният министър-председател ще съобщи официално за уволнението.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук