Нов шок и ужас на берлинска метростанция! Трима мъже срещнаха двама влюбени и стана страшно

0
311

На метростанция в Берлин няколко мъже са нападнали двойка. Мъжът паднал, а нападателите продължили да го ритат в главата.

Берлинската полиция издирва трима предполагаеми извършители на нападение в метрото. Мъжете са атакували двойка в ранните часове на 4 март, съобщава „Шпигел“ по информация на криминалната полиция в германската столица, която става известна едва сега. Двойката и единият от заподозрените влезли в словесен спор на метростанция Мерингдам в берлинския квартал Кройцберг. Нападателят ударил мъжа в лицето.

След това край него притичали двама други мъже и също ударили жертвата. Въпреки че 33-годишният мъж паднал, нападателите продължили да го удрят в главата. Очевидци се притекли на помощ на двойката и им помогнали да се качат в метровлака, който пристигнал първи на станцията. Нападателите обаче се качили в същото метро, но в следващ вагон и отново нападнали двойката на следващата метростанция Зюдщерн. Те се опитали да вземат чантата на 33-годишната жена. Единият от нападателите хвърлил бирена бутилка по ранения, след това тримата мъже избягали.  Мъжът е постъпил в болница с тежки наранявания. Жената е леко ранена, пише Дир.бг.

Полицията издирва още свидетели. През декември 2016 г. в Берлин бе задържан българинът Светослав Стойков за бруталното нападение над 26-годишна жена в берлинското метро.

През април 2017 г. прокуратурата в германската столица повдигна обвинение на Стойков, като ако бъде признат за виновен го грози наказание от 10 месеца до 10 години затвор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук