„Нощните вълци“ на Путин били палячовци, мучат от страх соросоидите

0
1463

Без да подозират, руските рокери от клуба „Нощни вълци“ и техният мотомарш „Славянски свят 2016 г.“ предизвикаха бурна караница в ефира на бТВ между депутата от „Атака“ Магдалена Ташева и бившия син депутат, сега част от сдружение „Достойнство, отговорност, морал“ – ДОМ, Иван Сотиров. След като безуспешно се опита да даде посока на разговора, водещият Антон Хекимян остави гостите да се замерват с думи и почти не успя да се включи.

Гостите на сутрешния блок на бТВ се „шванаха за гушите“ веднага, след като им бе дадена думата.

„Банда фашизоидни циркаджии, които обслужват Путин! Палячовци!“, започна яростно Сотиров.

„Голям страх ви тресе от 12 души!“, включи се Ташева. И се опита да обясни, че това не е личен клуб на Путин. Но Сотиров бе набрал пара. „Непрекъснато се снимат с Путин. Вие, г-це Ташева сте срам за българския парламент. Вие искате Путин да бомбардира България!“, продължи той.

Но Ташева успя да вземе думата. И каза: „Това е страх от влияние. Докато говорим сега, за четвърти или пети път на летище „Шереметиево“ каца Виктория Нюланд!“

Последва трудноразбираем за зрителя и слушателя спор за действителността в Русия и руско-американските отношения.

„Русия е след 15-о място по икономическо развитие, заради некадърността на Путин и на самия руски народ. А следващата година ще бъде на 20-о. Те са едно икономическо джудже“, заяви Сотиров.

На което Ташева бойко цитира изказване на Путин, според което през 2016 г. Русия ще стане лидер в износа на пшеница. „А вие ни описвате мечтите и сънищата си“, обърна се към Сотиров тя.

„Да, лидер са по създаване на резидентура“, вметна той. Ташева веднага посочи: „Няма фондация „Русия за България“, има фондация „Америка за България“.

Накрая Сотиров призова „организирайте една бригада с метли и разчистете България от себе си, вие сте вредни!“

Повод за всичко това бе мотомаршът „Славяски свят 2016“. Той потегля днес в няколко лъча от 5 места. Те ще преминат през 12 държави, и ще приключат в словашкия град Нитра. Една от колоните ще премине през България. Планира се рокерите да посетят Шипка, Троянския манастир, София и Рилския манастир.

Походите на „вълците“ често предизвикват сензации. За 9 май – Деня на Победата, те разпънаха огромно знаме, копие на това, което е развято над Райхстага през май 1945 г., на Северния полюс. Те организираха мотопоход по стъпките на Победата, но не бяха допуснати в редица европейски страни.

Плановете им включват на 28 юни рокерите да се съберат в Сърбия за Видовден – денят на битката с османците на Косово поле от 1389 г.

Във всяка държава oт мотомарша ще бъде засадено „славянското дърво“ липа – символ на единството на славянските народи. В него стволът е общата ни история, клоните са народите, листата са хората.

След посещението на червената парламентарната група в къщата музей на Тодор Живков в Правец пък, Сотиров поиска от името на ДОМ, те да бъдат дадени на прокурор.

източник: epicenter.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук