Ню уейв диджеи ще подгряват на концерта „Нова Генерация завинаги“ Duchess Mardeon и T.h. E Gothprince ще се качат на сцената на 19-ти в Joy Station.

0
1767

София, 17 февруари,  Дни преди концерта „Нова Генерация завинаги“, организаторите на събитието разкриха нова изненада за феновете –  участието на популярните в ню уейв и пънк средите диджеи – Duchess Mardeon (Дукесата)  и T.h. E Gothprince ( Готик принц).  Те ще се качат на сцената заедно с останалите музиканти  от „Ревю“, „Абсолютно начинаещи“, “The Bedlam Club”, „Тонодеро“, „Kinky Romantic“на 19-ти февруари, в 20:00 часа, в Joy Station.

New Generation 1

Специален подарък за феновете на „Нова Генерация“ ще бъде и видео поздрав от първата вокалистка на групата – Алина Трингова, която ще се включи директно от Канада, за да зарадва всички присъстващи в клуба. Тя ще бъде част от събитието през цялото време, благодарение на онлайн стрийминга – https://estream.bg/, предоставен от организаторите на концерта.New Generation 2

Интересът към концерта е голям и билетите за предварителна продажба, пуснати на касите на Easypay и онлайн на ePay.bg, са на изчерпване, но могат да се закупят и на входа на клуба в деня на събитието на 19-ти февруари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук