НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ! Вижте КОЙ ще е голямата АТРАКЦИЯ на „Биг Брадър“ в новия сезон! (СНИМКА)

0
1607

„Фермата“ и Брадъра буквално се сбили кой да го вземе

Динко от Ямбол, който се прочуе като „Ловеца на бежанци”, ще бъде голямата атракция във  „ВИП Брадър”през тази есен.

Доста примитивния мъж, който преплита в себе си качества като наивност, агресия, патриотизъм, самочувствие, жажда за внимание и други „ценности“ вече е подписал договор с Нико Тупарев.

Когато стана известен с натръшкването на мигрантите и първо беше обявен за национален герой, а след това политиците се поправиха и го арестуваха. Междувременно по телевизиите се сбиха да го интервюират и така той за няколко дни стана по-известен от всички випове, взети накуп.

Междувременно свари да спаси учителки от катастрофирал автобус и да организира граждански отряди, с които да патрулира и да лови съмнителни типове.

С простодушието си и егото си Динко ще е несъмнена атракция, затова от „Фермата“ и Брадъра буквално се сбили кой да го вземе.

„Героят“ от Ямбол обаче не му мислил много, а казал – Който ми даде сто бона хонорар, при него ще отида. На толкова оценил времето, което ще изгуби пред камерите.

И докато Иван и Андрей се назландисвали, Тупарев набързо му платил аванс и го обвързал с договор.

Наистина ще е любопитна гледка как един местен патриот и бабаит със съмнително образование и маниери ще се впише сред претенциозните випове.

Скандали ще има в изобилие, защото Динко не си мълчи и има мнение по всички въпроси.

www.bnews.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук