Няма да повярвате каква сума е броил Криско на Слави за общото им парче!

0
1480

“Гледай как се прави“ на Слави и Криско се оказа неочаквана изненада за повечето фенове на рапъра.

Можеше обаче тази изненада да бъде далеч по-приятна, защото се превърна в падението за Криско, категорични са най-верните му последователи.

Меракът на рапъра да задоволи огромните си амбиции за голямата сцена, му изиграха много лоша шега. Той използвал връзките си и се добрал до Слави, за да му предложи да направят общ проект.

„Услугата“ все пак му струвала солидна сума – цели 10 бона е платил Криско, за да има емблематичния образ на Дългия във видеото си, научи „Галерия“. Като се тегли чертата, той и почти нищо друго не е получил.

Единствено присъствието на голата глава на водещия, няколко кратки реплики, извадени от старо чалга парче и огромния му език. Това отбиване на номера прави впечатление от пръв поглед на публиката.

Дуетът на Слави и Криско реално е кавър на стара ромска песен на оркестър „Китка“ и носи името „Тошка“.

Този факт допълнително наостри привържениците на рап звездата, които оценяват новата му изява като долнопробна и безвкусна.

Криско едва ли е предполагал, че за малко повече от ден „Гледай как се прави“ ще бъде видяно от половин милион души в YouTube.

Не бива да си правят прибързани изводи и да се радва, защото повечето споделят недоволни реакции не само заради проформа участието на Слави, но и по отношение на самия клип.

А, вие какво мислите за дуета на Слави и Криско?

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук