Няма да познаете Хекимян след последната рокада в bTV

0
95

Драстична промяна във външния вид на Антон Хекимян забелязаха зрителите. Повишеният в директор в медията журналист седна в стола на Венелин Петков преди по-малко от месец, но стресът вече му се отразява.  Той е свалил повече от 10 килограма и отново изглежда като гимназист. Някои тв маниаци дори питат в социалните мрежи дали Антон не се е разболял.

Няма да познаете Хекимян след последната рокада в bTV СНИМКАНовиниИнформация

Вече няма помен от надутите бицепси и мускули, за които в годините той хвърляше толкова пот и труд във фитнеса, за да изглежда като привлекателен мачо и манекен от списание. Лицето му също се е изменило, а бузите са се вдлъбнали навътре. Вече носел дори 2 номера по-малки костюми. Отслабването обаче не се дължало на нов хранителен режим или пък актуална диета, а на стрес. Покрай повишението Антон едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които отсега нататък ще бъде натоварен. Приятелите му тъкмо си мислели, че ставайки шеф, Тони вече нямало да се буди в 5 сутринта и да бърза за ефир, а най-сетне ще се наспива, но самият той призна, че му се налагало да става даже още по-рано – в 4 часа, пише “Ретро”.

Графикът му станал свръхнатоварен и почти не се задържал в дома си. Най-тежко му било, че вече нямало да бъде ежедневно на екран, а живите ефири щели много да му липсват. Въпреки това именно той ще бъде водещ на предстоящите предизборни дебати, тъй като от медията все още не смеели да се доверят на заместника му Златимир Йочев, който отскоро е в техния екип. Макар и той да е журналист с опит, не бил толкова обигран, колкото Хекимян.

Роднините на арменеца се радвали за повишението, но майка му и баща му съвсем се разтревожели, че заради новата работа и почти денонощните ангажименти в телевизията изобщо нямало да му остава време за личен живот и мечтата им да ги запознае със снаха все повече им се струвала невъзможна. Родителите на бившия водещ на „Тази сутрин“ от години пожелават сватба и внуче на сина си и били притеснени, че вече почти е подгонил 40, а все още е ерген. В същото време обаче, по ирония на съдбата, Хекимян следва стъпките на ексшефа си и бивш другар Венелин Петков и в професията, и в живота. Припомняме, че Петков стана баща на син Йоан от спортната журналистка Николета Маданска едва през миналата година, на 49-годишна възраст.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук