Обединените патриоти разшириха коалицията с още една партия

0
1437

Нова партия се влива днес в редиците на коалицията Обединени патриоти. Към НФСБ, Атака, ВМРО се присъединява и „Средна европейска класа“ (СЕК). Четирите партии ще участват заедно на изборите, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Документите вече бяха внесени в ЦИК, като това направиха заместник-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев, председателят на СЕК Георги Манев и Кристина Димитрова – член на Изпълнителния комитет на СЕК.

За нас е важно създаването на средна класа в България с европейски стандарти. С шепа богаташи и бедни хора в страната виждаме до къде се стигна. Надявам се, че нашите идеи ще подпомогнат патриотите, ние сме верни и сме до нашите приятели от НФСБ и ВМРО, а сега до Атака“, това заяви председателят на Георги Манев.

Кристина Димитрова заяви, че е в качеството си на член на СЕК. „От много години сме в прекрасни отношения с господин Манев и смятам, че аз като популярно лице бих могла да помогна с това да се чуе нашия глас. Има ли доверие смятам, че можем да вървим напред и да имаме изпълними цели“, заяви певицата Кристина Димитрова.

Тя уточни, че на този етап няма да се кандидатира за депутат, но би приела за длъжност в областта на културата. От СЕК заявиха, че нямат претенции за депутатски места или определени позиции в избирателните листи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук