Обрат: Фики предложи брак на гаджето си! Край на забежките с Преслава и другите еднодневки (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
1638
Това става ясно от видео, което фолк изпълнителят сподели на страницата си в Инстаграм. Любимецът на тийнейджърките слага годежен пръстен на ръката на Гюлджан в присъствието на родителите и приятели на двете семейства. Около тях не се виждат популярни близки на човека. Младата звездата на „Пайнер“ написа под публикацията: „Обещахме си, да се обичаме до живот! Обичам те, мое щастие,моя любов!“, пише „Телеграф“.

С това Фики окончателно сложи край на ергенския живот и връзките си за една нощ. Не е изключено да е побързал с годежа, след като Преслава, с която имаше тайна връзка близо две години, го заряза заради Слави Трифонов. Двамата с Гюлджан се познавали от дълги години и през последните няколко отношенията им се задълбочили до толкова, че Фики я пожелал за своя жена.

Според запознати, предложението дошло в Германия. Преди няколко дни Фики и Гюлджан, заедно със семействата им, са отпътували от България, тъй като малкия Стораро има турне в Белгия, Германия, и Холандия по случай Свети Валентин.

Малко преди това Фики сподели, че от две години има интимни отношения с много известна своя колежка, която обича, но така и не назова името й. Със сигурност не е имал предвид никому неизвестната му сегашна годеница – Гюлджан. За сметка на това, момичето е много по-красиво и естествено от Преси, а и родителите на Стораро младши били супер щастливи, че ще имат скромна снаха от турски произход. Гюлджан сияеше в прегръдките на годеника си. Двмата показаха и пръстена, който излязъл около скромните 10 хиляди лева, предаде „Телеграф“.

Засега влюбените гълъбчета не са обявили датата на сватбата си. Близки до изпълнителят обаче споделят, че това най-вероятно щяло да се случи през лятото. Въпреки многобройните си ангажименти, Фики ще си вземе почивка, за да се наслади на сватбата и медения месец с любимата си.

Вижте как Фики предлага брак на любимата си във ВИДЕОТО ТУК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук