ОБЪРКАНИ СМЕТКИ! Трифонов се тресе от бяс, ГЕРБ му провали обещаното от Цветан Василев бляскаво политическо бъдеще!

0
1399

Слави Трифонов се тресе от бяс и обяви официално, че ако парламентът приеме окончателно Изборния кодекс и на второ четене ще насочи 30 000-40 000 протестиращи към сградата на НС.
Причината е, че сметките на самопровъзгласилия се политик тотално бяха объркани по време на парламентарния контрол днес. BNews припомня, депутатите решиха, че референдумите вече могат да се провеждат отделно от изборите. Това светкавично обрича Трифонов на абсолютен провал, тъй като референдумът му ще бъде проведен през отпускарските летни месеци, а не през октомври, когато ще бъдат президентските избори. Шоуменът и менторът му Цветан Василев таяха надежда, че ще се качат на гребена на вълната и при избори 2 в 1 ще могат да натрупат точки, макар да беше пределно ясно, че ГЕРБ не би допуснал подобен пробив.
Слави в момента фучи и трещи, разкриха хора близки до него. Впрегнал е един вагон с хора да организират протеста, за който даде вече ясна заявка. По думите на наши сигурни източници, шоуменът е приготвил тлъста пачка, за да разплати „протестиращите“.
В средите на журналистическата и политическата гилдия пък днес тръгнаха слухове, че сваленият от ефира на телевизията на ДПС Емил Кошлуков е пристанал на банкера-беглец и от днес изпълнява заповеди, спуснати от Белград. Оказва се обаче, че това не само слухове. Авторите в сайта на бившия депутат яростно са застанали на амбразурата да бранят референдума на Трифонов, както и да отразяват всяко „а“ и „б“ излязло от лакомата уста на шоумена. Този факт за пореден път затвърждава осезаемата липса на свобода на словото в България и тежката зависимост на журналистиката от политико-олигархични и финансови интереси.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук