Обявата на тази баба гарантирано ще разплаче всички

0
1446
На един от най-известните сайтове за обяви има една, която наистина звучи невероятно. Това е обява за апартамент от 150 квадрата на френската улица в Белград с климатик, камина, тераса, интернет и паркинг.
Както се посочва в обявата, възрастна, осигурена и толерантна госпожа, която живее сама, предлага безплатна квартира на момиче, студентка, да живее с нея до края на следването.
Както се казва в текста, собственичката на апартамента е със здрав разум и бодър дух, с наскоро нарушено здравословно състояние поради стрес и внезапна загуба на любим човек.
Имаше инфаркт и по-лека операция, след което успешно се възстановява.
Особено важно е, че тази обява не е от човек, който се нуждае от помощ и грижи, за да даде безплатно апартамента.
„Тази обява е по желание на нашата баба, защото всички от семейството задължително искаме някой примерен да живее в апартамента с нашата роднина, за да бъде сигурна и тя и ние, че не е сама. В замяна очакваме момичето е да е отговорно, почтено, възпитано, хуманно и нормално да се държи така, сякаш е в своя дом и с баба се“, пишело в обявата.
От кандидатката НЕ се изисква да бъде медицинска сестра, нито чистачка за бабата, освен да купува някои хранителни стоки за дома или лекарства, е посочено още обявлението.
Малко трудно да се каже дали горните редове ще предизвикват сълзи у онези, които го прочетат. Обявата е привлекателна, но все още отворена, търсейки добро момиче, което ще живее с бабата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук