Около 2 километра колона от ТИР-ове се е образувала на входа на ГКПП Кулата-Промахон

0
1144

Около 2 километра колона от товарни автомобили се е образувала на входа на ГКПП „Кулата-Промахон“, съобщи Лора Любенова, говорител на Главна дирекция „Гранична полиция“.

По думите й, трафикът на пункта е доста интензивен през целия ден. Тя увери, че граничните полицаи работят на пълен капацитет. Интензивен е и трафикът по автомагистрала „Струма“ и главен път Е – 79 в частта им от област Благоевград.

От Областно пътно управление – Благоевград информираха, че за улеснение на пътуващите и поради високите температури през деня ремонтът на осветлението в тунел „Железница“ на главен път E-79 София – Кулата ще се извършва между 20.00 часа и 8.00 часа сутринта. През деня шофьорите ще преминават през тунела без ограничения, а в късните часове ще се пренасочва по стария път Благоевград-Симитли.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и стриктно да спазват временната вертикална сигнализация с пътни знаци до 29 юни. Ремонтни дейности се извършват по второкласен път-84 Якоруда при отклонение за село Смолево от км 71 до км 78. Движението в района се извършва в свободната лента съгласно поставените пътни знаци. Очаква се ремонтът да приключи до 24 юни./Фокус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук