Опашка отказа Бойко от ЧРД на Станишев

0
1869

Сергей и Моника посрещнаха стотици гости на юбилея

Елена Йончева заведе бебето си на рождения ден на експремиера

С грандиозно тър­жество отпразну­ва 50-ия си рож­ден ден лидерът на ПЕС Сергей Станишев. Експремиерът събра стоти­ци колеги и приятели в залите на хотел „България“, а опашката от гос­тите се извиваше дори на тротоара на бул. „Цар Освободител“. Стани­шев се отказа от пода­ръците за празника, а поканените даряваха пари за процедури инвитро.

Сред гостите на соцлидера бяха много негови колеги, бившият преми­ер Пламен Орешарски, новоизбраната шефка на БСП Корнелия Нино­ва, бизнесмените Тодор Батков и Валентин Зла­тев, известни журналисти. Сред поканените бе и премиерът Борисов, който обаче нямаше търпе­ние да се реди на дългата опашка и си тръгна, най-вероятно с намерението да честити на колегата си отделно.

За да поздрави бившия си приятел, на празника се появи известната жур­налистка Елена Йончева. Тя бе в компанията на мъжа, с когото живее – архитект Пламен Тодоров. Двамата бяха решили да представят публично но­вородения си син Тодор, когото таткото носеше в специално кошче. Въпре­ки шума в залите на хотела бебето спокойно спе­ше и определено бе сред най-обсъжданите гости на вечерта.

Специално за рожде­ника неговите приятели бяха подготвили филм, който присъстващите из­гледаха. Най-емоционално всички реагираха на поздравленията на Сте­фан Данаилов и на поже­ланията към таткото, от­правени от децата му. Са­мият Станишев благодари на всичките си гости, с които е преминавал през всевъзможни перипетии. Най-трогателни бяха ду­мите, които отправи към съпругата си Моника, накарала го, както сам се изрази, да се чувства пъл­ноценен човек.

Източник: в-к Галерия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук