Отец Гелеменов: Кастрирайте кмета изнасилвач!

0
595

Отец Гелеменов е единственият свещеник екзорсист у нас. Известен е като един от най-ревностните националисти, а самият той казва, че е идейният основател на партия „Атака“. Духовникът гони злите духове и сили от Министерския съвет, разваля магии и прогонва полтъргайсти от домове и учреждения. Вестник „България днес“ проведе интервю с него във връзка с черната хроника от Пловдив, където катастрофи погубиха четирима младежи само за два дни.Отче, на какво отдавате тази черна хроника?

Сатаната беснее с максимална сила там.

Защо точно там?

Мястото е орисано със зла сила. Там са ставали битки някога. Траки, римляни, прабългари. Останала е много силна отрицателна енергия. И самият град е разположен върху земя, напоена с кръв. Там кръвта иска кръв. Търси отмъщение.

Какво трябва да се направи?

Масирани водосвети от колегите свещеници в Пловдив. Това е единственият начин за спасение и предотвратяване на следващи подобни жестоки катастрофи, в които загиват млади и невинни хора.

Хората могат ли сами да си помогнат по някакъв начин?

Нека да си носят шишенца със светена вода и като минават оттам, да си пийват. Това ще им помогне.

Ако нямат възможност или пропуснат?

Трябва да могат. Защото в този смисъл Пловдив се превърна в град на Сатаната. И защото Пловдивският митрополит Николай не си гледа работата. Той вижда само парите и властта.

Трябва ли той да бъде сменен тогава?

Няма как, пожизнен е. Той е психично болен, доказан шизофреник.

Само Пловдив ли е с лоша орис в България? Има ли и други градове и села, над които тегне прокоба?

Да – град Бяла. Там също стават много и често катастрофи. Освен това беше голяма глупост да се посипе пътят със захар в Нова Загора.

Кметът на града заяви, че след този ритуал катастрофите значително са намалели и няма жертви оттогава.

Не съм убеден. Това са езически прийоми. Това е затишие пред буря. Трябва масиран водосвет да се направи и там, и в Бяла, и в Пазарджик, където онзи изнасили момиченцето. Иван Евстатиев беше кмет на Стрелча и Пазарджик, а накрая напи момиченцето, събу му гащите и го изнасили.

За него какъв водосвет ще трябва?

Мощен! Бих препоръчал да бъде кастриран. Бил съм в арабските страни и там за такива действия ги кастрират публично. Това е негодник и мръсник.

Дали се е вселил в него Сатаната?

Той си е мръсник, духът на изнасилването и секса витае в него.

Работите ли с родители на починали в катастрофи деца?

Всеки ден. Миналата година с моята помощ са проговорили двадесет деца. Те мучаха като животни, но с моите молитви и помощта на Господ – буква по буква, сричка по сричка, дечицата проговориха. Подскачат покрай мен и се смеят, като дойдат.

Колко годишни бяха?

Между 2 и 10 години. Много искрено се моля за тях.

За колко време успявате да се справите?

Около една година. Имам и по-тежки случаи – за около две години, но винаги проговарят накрая. Демон им заключва езика и не им позволява да говорят.

Защо точно деца?

Демонът ги избира, защото са беззащитни. Избира си ги последователно, вследствие на нещо направено от тях или родителите.

Какво ще посъветвате шофьорите?

Карайте внимателно и спазвайте знак 36 – „Спри! Осигури предимство“!

Един мощен водосвет наистина ли ще помогне?

Ще помогне. Моите колеги от Пловдив могат да помогнат, но не Николай. Той не е почтен човек.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук