Отлагат европейското турне на Лили Иванова

0
808

 

Европейското турне, на което Лили Иванова трябваше да потегли в началото на следващия месец, беше отложено за неопределено време. Като причина за пропадането на музикалната обиколка екипът на естрадната прима посочи единствено „непредвидени обстоятелства“. „Всички билети могат да бъдат върнати в срок от един месец, от местата, от които са закупени.“, предупреждават от Фейсбук страницата на звездата.

Припомняме, че Иванова трябваше да отпусне глас в Берлин (3 ноември) и Мадрид (6 ноември), а концертът в Милано, който беше заплануван за 6 декември, впоследствие бе отменен за 30 юни догодина. В германската столица жената, която пише музикалната ни история с гласа си, ще излезе на сцената на Tempodrom. Залата е втората по големина в града и през годините е приютявала артисти от ранга на Ленърд Коен, Иги Поп, Сийл и Крис Норман, а особен афинитет към нея има бунтаря с китраа сред носителите на „Нобел“ Боб Дилън. Билетите за всяка от европейските спирки на Лили се котираха от 44 евро до 98 за ВИП позиции пред сцената, или в български еквивалент 191 лв. Това позиционира Иванова в сегмента на световните звезди като Ед Шийрън, който ще направи турне на Стария континент през лятото на 2018 г.

Междувременно Иванова ще завърши есенното си турне у нас с два поредни концерта в НДК. Билетите за тях са вече разпродадени.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук