Отново правят най-дългата вечеря на плажа в „Аспарухово“

0
1169

За втора поредна година във варненския квартал Аспарухово ще се проведе „Най-дългата вечеря на плажа“. Тя е планирана за 5 септември, ще започне в 18,30 часа и се предвижда да продължи до 23,30, отбелязват в поканата си организаторите oт сдружението „Живей активно“ и приятели.

Както и миналото лято, ще бъде опъната импровизирана маса, достатъчно дълга, за да събере всички присъстващи. На нея всеки участник ще трябва да си осигури вечерята. „Носете си хапване и пийване, покривки и нещо подходящо за сядане.

За доброто настроение на всички гости и участници в инициативата ще има богата музикално-артистична програма със специалното участие на „Тутурутка“, се посочва още в поканата за мащабната плажна вечеря.

За желаещите да се включат, но нямат транспорт, организаторите осигуряват два автобуса. Те ще тръгнат от ул. „Антим I“ до Археологическия музей в 18 и 18,30 часа.

Превозът ще е напълно безплатен, но всички желаещи да го ползват, трябва да си направят предварителна резервация на телефон 052 58 03 93, казаха още от сдружението „Живей активно“./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук